COMBINATIES

Voor een leuk en betaalbaar dagje uit in Leiden!
Wij weten hoe je bezoek aan Leiden echt geslaagd kan worden. Waar je fijn kunt lunchen of van een High Tea kunt genieten in het centrum van Leiden.
Waar je met een rondvaart in een stoere sloep kunt genieten van Leiden vanaf het water.
En maak je dag compleet met een leuke creatieve workshop of een vrolijke fotoshoot!

Wij reserveren zonder prijsverhoging want je betaalt zelf aan de locatie waar je aan deelneemt. Zo ben je het meest voordelig uit en heb je maximale vrijheid.
Je combineert het met een rondleiding naar keuze en tijdsduur. Je kunt met meerdere combinaties je dag vullen.
Voor een goed en leuk gevuld dagje uit in Leiden!

Woonpartners Midden-Holland afdeling Waddinxveen: “Alle collega’s hebben enorm genoten van de middag. De High Tea was uitgebreid, erg lekker en op een mooie locatie aan het water. De bediening was goed op de hoogte.
De rondvaart was erg leuk en de schipper wist ons veel te vertellen over de bezienswaardigheden langs de route.
Na de rondvaart stond jullie gids al klaar en heeft ons op een leuke manier de interessante en mooie locaties van de stad laten zien. We hebben heel veel geleerd en de gids heeft ons echt gefascineerd met zijn verhaal.
Al met al een geweldige dag en dat alles in drie dagen voor onze grote groep door jullie geregeld, heel veel dank!”

RONDLEIDING Leiden MET KOFFIE EN GEBAK

Verzamelen voor de rondleiding met een kopje koffie of thee en een gebakje erbij! En waarom zou je je beperken tot appeltaart als je ook kunt kiezen uit carrotcake, redvelvetcake, appelbol, chipolatagebak, manderijn kwarkpunt, hazelnoot schuimtaart (glutenvrij), brownie, caramelcake, bosbessen cheesecake, aardbei kwarkpunt, aardbei chocolade mousse (veganistisch en lactosevrij), advocaat merenque, ouderwets “kasteeltje, harde mocca, nougatine, citroen cheesecake en ja ook ambachtelijke appeltaart! (en in de veganistische variant).

Zo begint je bezoek aan Leiden goed bij een historische banketbakkerij in hartje centrum met buitenterras.
Start de rondleiding met koffie of thee met een heerlijk gebakje erbij!

Tijdsduur en groepsprijs:
45 min = € 7,50 per persoon Koffie of thee met keuze uit 15 verschillende gebakjes en taartpunten, maar niet op maandag.

De koffie met gebakprijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze. 
Je tafel wordt voor je gereserveerd, graag glutenvrij en vegetarisch aan ons doorgeven. Tafelreserveringskosten zijn € 5,-
Je rekent zelf ter plekke af, wel zo makkelijk!NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET LUNCH

Combineer je rondleiding met een smakelijke lunch op een top locatie in hartje binnenstad. Met mooi weer wordt een plaats voor je gereserveerd op het drijvend terras.
Binnen zit je minstens zo gezellig in een nostalgische sfeer en kun je ter plekke Leidse lekkernijen kopen.
Je gids haalt je bij de lunch locatie op of zet jullie er af.
Een rondleiding met een lekkere lunch!

Tijdsduur en prijs per persoon:
1 à 1.5 uur = € 15,- per persoon maar niet op maandag. Je begint met een vers kopje soep, daarna een wit of meergranen ciabatta broodje (kies uit 4 beleg opties), met een bakje sla. Daarbij koffie, thee of melk met een lekkernij uit eigen bakkerij! Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De lunch prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo stel je zelf je dagje uit samen.
De lunch wordt voor je gereserveerd, graag glutenvrij en vegetarisch aan ons doorgeven. Tafelreserveringskosten zijn € 5,-  Je rekent de lunch zelf ter plekke af.NAAR RESERVEREN
Rondleiding met high tea

RONDLEIDING Leiden MET HIGH TEA

Een rondleiding combineren met een High Tea op een gezellige locatie. De High Tea omvat zoetige en hartige hapjes, diverse soorten thee en alles feestelijk geserveerd.
Een uitgebreide en heerlijke High Tea in historisch Leiden!

Tijdsduur en prijs per persoon:
1 à 1.5 uur = € 23,50 per persoon maar niet op maandag.

De High Tea prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo ontwerp je je eigen dagje uit.
De High Tea wordt voor je gereserveerd, glutenvrij en vegetarisch doorgeven s.v.p. Tafelreserveringskosten zijn € 5,-  Je rekent de High Tea zelf ter plekke af, wel zo makkelijk!

“Het was een geweldig leuke rondleiding en de high tea was heerlijk en zeker een aanrader. We hebben erg genoten van dit alles!”
NAAR RESERVEREN
MET BOOT OF SLOEP DOOR LEIDEN

RONDLEIDING Leiden MET GRACHTEN RONDVAART

Varen en een rondleiding door Leiden: de meest complete indruk van onze monumentale stad.
Voorafgaand of na afloop van je rondleiding stapt je aan boord en maak je een prachtige 1 uur durende vaartocht door de grachten van Leiden.

Afgezet worden bij een gezellig terras aan het water? Dat kan met je groep.
Ontdek het mooie Leiden te voet en te vaart! 

Tijdsduur en prijs per persoon:
1 uur = € 12,50 per persoon. Je maakt een grachten rondvaart van ongeveer een uur ook met anderen en krijgt uitleg bij wat je ziet.

Je plaats in de boot wordt kosteloos gereserveerd en de tickets worden ter betaling van te voren naar je gemaild. Je kunt ook € 12,50 per persoon ter plekke afrekenen.

Een privé boot met schipper voor je groep:
1 uur = rond de € 200,-  Vanaf 18 personen wordt een mooie sloep voor jullie gereserveerd en geeft de schipper uitleg over de bezienswaardigheden. Een drankje en borrelhap / lunch aan boord is tegen meerprijs. Een offerte wordt naar je gestuurd.

Vanaf 1 april tot 1 november alle dagen open van 11.00 – 17.00 uur met afvaart op het hele uur.
De rederij rekent een meerprijs voor een eigen op- en/of afstap locatie vanaf € 25,-.

De rondvaart prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo maak je je eigen dagje uit.

NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET GIDS IN JE EIGEN BOOT

Kom met je eigen sloep naar Leiden en de gids stapt bij jullie aan boord. In een uur varen zie je het mooie Leiden toegelicht vanaf het water! Vervolgens leg je in het centrum aan en gaat de rondleiding te voet verder door de historische binnenstad.

Je kunt eindigen bij een leuke lunch of borrel locatie of je eindigt bij je boot om weer verder te varen.
Varen èn wandelen met eigen stadsgids!

Tijdsduur en groepsprijs:
1 uur = € 50,- een uur door de grachten van Leiden varen met jullie eigen Rondleiding Leiden gids aan boord.

Je combineert het varen met een rondleiding met thema en tijdsduur naar keuze.NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET FOTOSHOOT

Een rondleiding en erna verkleed op de foto gaan, dat kan! De kleding hangt voor het uitkiezen. Eindig de rondleiding als middeleeuwse graven en gravinnen of in de 17de-eeuwse stijl van Rembrandt. Denk ook aan de jaren 50 van Elvis Presley en zwierige cocktailjurken met polkadots maar als hippies uit de sixties kan ook!  Je kiest een mooi kostuum in je maat uit, verkleden in de paskamer en je bent zelf de fotograaf dus je hebt meteen de foto’s!

Met bijpassende accessoires als hoed, shawl, veren boa, handschoenen etc.
Je bezoek aan Leiden wordt onvergetelijk vastgelegd! 

Tijdsduur en prijs per persoon:
1 uur = € 15,- per persoon gekostumeerde fotoshoot, maar niet op zondag.

De Fotoshoot prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo ontwerp je je eigen dagje uit. De Fotoshoot wordt kosteloos gereserveerd en je rekent zelf ter plekke af.

“Dank voor boeiende rondleiding. De fotoshoot was ook super leuk!”  Zie verschillende verkleed groepsfoto’s bij de Rondleiding Leiden website vermelding op internet en op Instagram, Linked In en Facebook Rondleiding Leiden
NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET TEXTIELWORKSHOP

Met je groep iets creatiefs maken van textiel. Maak een strik, een das, een (club-) tas voor jezelf. Of maak met z’n allen een vlaggenlijn voor de jarige, de jubilaris of het bruidspaar. Je werkt in een inspirerend atelier met allerlei materialen om te stikken, borduren, stempelen enzovoort.

Decoreer bijvoorbeeld je boodschappentas met een wens, een gedicht, de namen of het beeldmerk.
Van 5 tot 10 personen en is je groep groter dan 10 personen dan kan een deel van de groep op het zelfde moment naar de Schilderworkshop. De ateliers liggen naast elkaar.
Met elkaar en zelfgemaakt, iets leuks van textiel! 

Tijdsduur en groepsprijs:
1 uur = € 20,- en 1.5 uur = € 25,- inclusief materialen, koffie of thee met iets lekkers en professionele begeleiding, maar niet op woensdag.
Ben je met minder dan 5 personen dan betaal je de basisprijs voor 5 personen.

De textielworkshop prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo stel je zelf je dagje uit samen. De textielworkshop wordt kosteloos gereserveerd en je rekent zelf ter plekke af.

NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET SCHILDERWORKSHOP

Mooie feestelijke kunstwerkjes maken met papier, verf, inkt en goudfolie. Je schildert, tekent en plakt er 3 à 4 en je kunt er een groot kunstwerk mee samenstellen als kado voor bijvoorbeeld de jarige. Geen enkele ervaring is nodig maar je krijgt wel een resultaat om (zelf) in te lijsten.

Experimenteer, ontdek en ervaar met elkaar in deze leuke creatieve team-activiteit.
Van 5 tot 10 personen en is je groep groter dan 10 personen dan kan een deel van de groep op het zelfde moment naar de textielworkshop. De ateliers liggen naast elkaar.
Gezellig met elkaar aan de slag en met een leuk kunstwerk naar huis!

Tijdsduur en groepsprijs:
1 uur = € 20,- en 1.5 uur = € 25,- per persoon inclusief materiaal, thee of koffie met een gezonde snack en professionele begeleiding.
Ben je met minder dan 5 personen dan betaal je de basisprijs voor 5 personen.

De schilderworkshop prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert het met een rondleiding naar keuze, zo maak je je eigen dagje uit. De schilderworkshop wordt kosteloos gereserveerd en je rekent zelf ter plekke af, wel zo makkelijk!

NAAR RESERVEREN
RONDLEIDING MET ESCAPEROOM

RONDLEIDING Leiden MET ESCAPEROOM

Een rondleiding door Leiden gecombineerd met een spannende Escaperoom. Met je opgedane kennis ga je de raadsels en puzzels oplossen om uit de escaperoom te komen. Thema’s zijn de beruchte Leidse gifmengster Goeie Mie, het medische Psycho en de slimme Einstein. Ieder thema heeft meerdere kamers met een geweldig leuke eigen sfeer. Per thema tot 6 personen te boeken. Er zijn drie thema’s dus te boeken voor maximaal 18 personen.
Outdoor Escape kan met meer dan 18 personen!
Met je team ga je gewapend met een Ipad en een koffer vol geheime gadgets dwars door de binnenstad op zoek naar GPS-coördinaten om de puzzel op te lossen.

Leuk met je bedrijf, familie of vrienden kennis verzamelen, samenwerken en creatief zijn.
Een spannende uitdaging en geen zorgen, je komt er altijd uit ; )!

Tijdsduur en prijs:
1 uurIndoor Escaperoom per kamer € 25,- p.p. bij 6 personen, € 28,- p.p. bij 5 personen, € 32,50 p.p. bij 4 personen, € 40,- p.p. bij 3 personen, € 55,- p.p. bij 2 personen.
2 uur = Outdoor Escape € 129,- per groep van 2 t/m 6 personen. Maximaal 100 personen

De Escaperoomprijzen zijn exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert met een rondleiding naar keuze, zo stel je zelf je dagje samen.
De Escaperoom wordt kosteloos gereserveerd en je rekent zelf ter plekke af, wel zo makkelijk!

NAAR RESERVEREN

BINNENKORT

TEKST1
Tekst 2

Tijdsduur en groepsprijs:
1.5 uur = TBA
2 uur = TBA

EXTRA tekst

NAAR RESERVEREN
Rondleiding in de avond

VAAR TIJDEN

Tekst Rondvaart winter:

WINTERTIJD: In december en januari alle dagen gesloten! In november, februari en maart alleen in de weekenden maar groepen vanaf 18 personen kunnen alle dagen van de week een privéboot met consumptie reserveren.

WINTERTIJD: In maart wordt alleen in de weekenden gevaren maar groepen vanaf 18 personen kunnen alle dagen van de week een privéboot met consumptie reserveren. ZOMERTIJD: Vanaf 1 april tot 1 november alle dagen open van 11.00 – 17.00 uur met afvaart op het hele uur.

TEKST1
Tekst 2

Tijdsduur en groepsprijs:
1.5 uur = TBA
2 uur = TBA

EXTRA tekst

NAAR RESERVEREN

RONDLEIDING Leiden MET BIERPROEVERIJ

Een rondleiding door de mooie historische binnenstad van Leiden met aansluitend ontvangst in een Leids bierhuis voor een bierproeverij. Je ziet het mooiste van Leiden en hoort over de vele bierbrouwerijen, legendarische kroegen en betere gezondheid dankzij bier!

Drie verschillende biertjes staan voor je klaar met bitterballen en olijven!
Een bierproeverij die smaakt naar meer!

Tijdsduur en prijs per persoon:
1 uur = € 17,50 p.p. 3 bieren proeven met olijven en bitterballen.

De Bierproeverij prijs is exclusief de prijs van de rondleiding. Je combineert met een rondleiding naar keuze, zo ontwerp je je eigen dagje uit. 
Je bierproeverij wordt kosteloos gereserveerd en je rekent zelf ter plekke af, wel zo makkelijk!

NAAR RESERVEREN
Rondleiding in de avond

BINNENKORT

TEKST1
Tekst 2

Tijdsduur en groepsprijs:
1.5 uur = TBA
2 uur = TBA

EXTRA tekst

NAAR RESERVEREN
Rondleiding in de avond

BINNENKORT

TEKST1
Tekst 2

Tijdsduur en groepsprijs:
1.5 uur = TBA
2 uur = TBA

EXTRA tekst

NAAR RESERVEREN
Rondleiding in de avond

BINNENKORT

TEKST1
Tekst 2

Tijdsduur en groepsprijs:
1.5 uur = TBA
2 uur = TBA

EXTRA tekst

NAAR RESERVEREN